banner
Vijesti Detalji

Prednosti i upotreba razvodne kutije

1. Nekoliko prednosti razvodne kutije

1. Sigurnost: Razvodna kutija u razvodnoj kutiji je relativno sigurna da bi zadovoljila nacionalne sigurnosne standarde. Njegov tip ormarića koristi zatvoreni razvodni orman, a školjka je od hladnog čelika debljine 1,2 mm. Ima malu težinu i malu težinu. specijalnost. Plastična vrata razvodne kutije koriste smole otporne na vatru, koje mogu bolje spriječiti širenje vatre. Njegova instalacija je također vrlo zgodna.


2. Zaštita: Zaštitna funkcija razvodne kutije je vrlo moćna. Može postići curenje, strujni udar, kratki spoj i slične pojave. Također možete preopteretiti razne zaštitne uređaje.

power distribution box

3. Struktura: Struktura razvodne kutije je vrlo sigurna. Njegov kabinet koristi sprej epoksidnog praha. Pogodan je za ulogu korozivne korozije, njegovo prianjanje je također posebno snažno i ima dobar osjećaj. Osjeća se vrlo ugodno za cijeli svoj izgled.


4. Način unosa: Takođe je posebno jednostavan, samo povežite na PE tačku na kutiji, lijevo, lijevo i desno, i stražnje pletene žice na poleđini.


Drugo, upotreba razvodne kutije


1. Princip razvodne kutije je jednostavan, a glavne komponente uključuju razne sklopne komponente, školjke, prozirna vrata, gornje poklopce, nulti red, zaštitni red uzemljenja, izolacijske žice itd.

lighting box

2. Pogodan je za nazivni napon 220V ili 380V, i jednofazni trolinijski ili trofazni i petolinijski krajnji krug sa ukupnim opterećenjem ne većim od 100A.


3. Kao oprema za potrošnju energije, PZ30 razvodna kutija može se široko koristiti u raznim velikim komercijalnim objektima, industrijskim i rudarskim poduzećima, drugim zgradama itd.


Moglo bi vam se i svidjeti

Pošaljite upit