banner
Vijesti Detalji

Koji je najbolji izbor za UK i France Travel Adapter?

Da bi u isto vrijeme otišli u Ujedinjeno Kraljevstvo i Francusku, trebate pripremiti dvije različite vrste adaptera za putovanja; jedan za Ujedinjeno Kraljevstvo i jedan za Francuze.

M()KAS@G3X32@3X@X}~%E67

Francuska utičnica je dvije okrugle rupe nulte žive žice, a na utičnici je cilindrična prizemna bakra šipka; dok je britanska utičnica u obliku pina (gore). Može se vidjeti da se utikači kineskih električnih aparata ne mogu koristiti direktno u ove dvije države, a utičnice u ove dvije zemlje su također različite, pa ako istovremeno odete u ove dvije zemlje, morate pripremiti dvije vrste konvertera utikača

Francuska utičnica je dvije okrugle rupe nulte žive žice, a na utičnici je cilindrična prizemna bakra šipka; dok je britanska utičnica u obliku pina (gore). Može se vidjeti da se utikači kineskih električnih aparata ne mogu koristiti direktno u ove dvije zemlje, a utičnice u ove dvije zemlje su također različite, pa ako istovremeno odete u ove dvije zemlje, morate pripremiti dvije vrste konvertera utikača.

 

European standard and British standard conversion plug.

 

Tipovi adaptera utikača pogodan za upotrebu u Francuskoj:

 

1. Jedan-na-više Euro utikač konverter bez uzemljivanja:

 

Dizajn izolatorske izolacije u obliku dijamanta, može se umetnuti u francusku skučeni utičnicu, prizemna igla u utičnici ne radi.

 

2. Jedan-na-jedan konversioni utikač sa uzemljenim:

 

Igla je jače umetnuta u francusku utičnicu, a utikač ima uzemljenu rupu koja odgovara uzemljenju igle francuske utičnice, koja može da shvati efekat uzemljavanja i efektivno osigura sigurnost.

 

3. Multifunkcionalna utičnica za konverziju:

 

Multifunkcionalna konverticiona utičnica sadrži višenacionalne tipove utikača, među kojima se evropski utikač u obliku dijamanta može koristiti u francuskoj utičnici.

 

Tipovi adaptera utikača pogodan za upotrebu u Velikoj Britaniji:

 

1. Jedan-na-više UK adapter utikač

Pravi britanski standardni uzemljeni pin učinkovito štiti sigurnost korisnika.

 

2. Multifunkcionalni utikač za konverziju

Višefunkcionalni utikač za konverziju sadrži višenacionalne tipove utikača, među kojima se britanski standardni utikač može koristiti u britanskoj utičnici.

 

Stoga, kada putujete u Ujedinjeno Kraljevstvo i Francusku, morate imati utikač za konverziju iz Ujedinjenog Kraljevstva i Francuske. Možete kombinirati odvojeni utikač za konverziju ili donijeti multifunkcionalni utikač za konverziju. Naravno, multifunkcionalni utikač za konverziju je praktičniji i praktičniji.


Moglo bi vam se i svidjeti

Pošaljite upit