banner
Vijesti Detalji

Kako odabrati držač kućne lampe?

1. Držač svjetiljke se koristi s fiksnom žaruljom sa žaruljom

2. Lampshade se koristi za rasvjetu, a prekidač se koristi za isključivanje napajanja. Koristi ljudska usta za slanje oko 1 sekunde kontrolnih signala "hiss" zvuka, koji može lako otvoriti i isključiti uređaj za kontrolu zvuka na pravi način. Funkcija automatskog kašnjenja kašnjenja i imaju ručni prekidač kako bi bio zgodniji.

lampholder E27

1. Držač svjetiljke (glava svjetiljke) počinje na početku godine je običan držač na niti svjetiljke. To je najčešće korišteni držač lampe (glava svjetiljke). Mali, ima E40 veći od E27. 85W energetsko-štedne lampe obično imaju dvije vrste svjetlosnih glava E27 i E40, koje se općenito zovu ...

2. Držač svjetiljke (glava svjetiljke) počevši od GU-a je svakodnevna montaža naše svakodnevne upotrebe. Među njima, G znači da je umetnuta glava svjetiljke, U predstavlja dio glave lampe u obliku slova U, a drugi brojevi označavaju sredinu udaljenosti stopala svjetiljke (jedinica je milimetar u milimetru. "Mm"), kao što je GU10.

3. Držač lampe (glava svjetiljke) počinje sa MR se obično koristi u direktnim svjetlima rasvjete. Ova vrsta ejakulacije lampe obično ima dvije igle, što je pogodno za instalaciju. Na primjer, MR16, u industriji rasvjete, odnosi se na svjetiljke s multi-faceted refleksom s maksimalnim udaljenim promjerom u industriji rasvjete.


lampholder

Tipovi lampi su svjetiljke, sjedala od lampi koja počinju sa GU, a sjedala od lampi počinju sa MR.


1. Držač svjetiljke je uređaj koji se spaja na fiksni položaj svjetiljke i vezu kontakta svjetla s napajanjem. Tipovi su uglavnom Držači E14 lampe za glavu svjetiljke, Držači držača E27 svjetiljke za glavu svjetiljke, držači svjetiljke B15, držači za glavu svjetiljke B22, glava E26 lampe, E26 glava svjetiljke Rasvjeta, E17 sjedište glave itd.


2. Držač lampe počevši od E je običan držač na niti lampe. To je najčešće korišteni držač lampe. Broj brojeva iza nje predstavlja veličinu glave lampe. U predstavlja dio glave lampe u obliku slova U, a brojevi pozadi označavaju središte rupa stopala lampe. Držač lampe počevši od MR se obično koristi u lampama za direktno osvetljenje.


3. Električne lampe su pribor za umjetno rasvjetu koji koristi energiju električne energije. To je svjetlost koja se koristi za zagrijavanje filamenta u stanje žarnog žara nakon struje. Princip je napravljen. Kasnije se žarulja općenito koristi kao filament.


Moglo bi vam se i svidjeti

Pošaljite upit