banner
Vijesti Detalji

Say Goodbye To No Electricity, Port 4 USB General -purpose Travel Plug

U životu, kako se broj elektronskih proizvoda povećava, broj utičnica nije dovoljan, tako da je mnogo puta potrebno koristiti za električne utikače, ali na taj način žice električne ploče utikača su posvuda. Pored toga što ne izgledaju dobro, takođe su veoma opasni.


Štoviše, kada izađete, ostanite u hotelu, a utikač uvijek nije dovoljan. U slučaju da mobilni telefon ili kompjuter ne radi, propustite važan telefon ili e-mail, imat će glavobolju. Stoga je 4 -port USB univerzalni putni utikač Meiyu Gifta postao prvi izbor za mnoge kompanije da daju poslovne poklone!

-112

Lagani volumen čini ga zgodnim za nošenje. Izgled je izniman i lijep, glatka, a osjećaj je udoban


Nema potrebe za složenom konverzaciom snage, i nema potrebe za nošenjem više adaptera/punjača napajanja. Sve dok koristite 4 porta USB general -purpose travel plugs, možete lako napuniti mobilne telefone i iPone digitalne proizvode!


Kompatibilan sa svim vrstama utičnica (evropski propisi, australijski propisi, britanski propisi, propisi SAD-a itd.), bez obzira koji kutak zemlje, može se koristiti, odbacujući nemoć!

-1123

Funkcije praktične upotrebe, snažna kompatibilnost, izniman izgled, i više pogodan za kućne aparate, putničke agencije, konferencijske poslove, konferencijske konferencije, izložbe, kompanije, poslovne poklone za put u inostranstvo ili reklamne promocije prigode, poklon poklone itd.


Osim toga, Meiyu pokloni mogu dodati i 4 USB interfejsa za punjenje prema zahtjevima kupaca. Humanizirani dizajn i usluge, apsolutno u susret darovima korporativnih poklona i potreba korisnika!


Moglo bi vam se i svidjeti

Pošaljite upit