banner
Vijesti Detalji

IZABERITE 'TAMNI NAČIN RADA' ZA VAŠE OPREME I FITINGE

Godinama je dizajn interijera patio od krize povjerenja. Pristup 'igraj na sigurno' upravljao je stilskim odabirom graditelja kuća i renovatora, posebno kada je u pitanju paleta boja. Zaista, svako ko kupuje nove prekidače i utičnice ovih dana će se suočiti sa 50 nijansi bijele boje.

Ali vremena se mijenjaju.

Istina je da mnoge od ovih opcija ne prihvaćaju moderne trendove dizajna interijera. Sa kulturom 'rada od kuće' u usponu, mnogi od nas žele da unesu malo karaktera u svoje interijere, udaljavajući se od simpatične korporativne estetike koja je definirala jučerašnje radne prostore.

Umjesto toga, ljudi postaju hrabriji i maštovitiji sa svojim izborom palete boja. I nema jasnijeg primjera za to od uspona 'tamnog moda'. Crna postaje sve popularniji izbor za unošenje malo uglađenosti i sofisticiranosti u domaće prostore.

Ponosni smo što nudimo vrhunski izbor prekidača i utičnica sa elegantnom završnom obradom od ebanovine. Ovo uključuje naš popularni asortiman Crystal preklopnih prekidača, koji su se pokazali kao veliki hit za one koji žele nadograditi svoj dekor.

Ovi prekidači nude stil i sofisticiranost na bilo kojoj pozadini. Bilo da se radi o tapetama ili oslikanom zidu, tamni izgled pruža odličan kontrast i djeluje kao upečatljiva, visokotehnološka alternativa blistavim plastičnim alternativama koje nude drugi provajderi.

Nadalje, svjetleći u mraku pip na vrhu osigurava da nećete tražiti svoj prekidač u uslovima slabog osvjetljenja. Ukupni rezultat je prekidač odličnog izgleda koji ne mijenja praktičnost za stil. Sa svojom sjajnom vanjštinom bez šrafova, ovaj prekidač će izgledati sjajno u svakom okruženju i vrlo je jednostavan za održavanje.

Ovi prekidači su dostupni u 1,2,3 ili 4 grupe, što se – ako niste upoznati sa žargonom prekidača za svjetlo – u suštini odnosi na broj dugmadi na svakom panelu.


Moglo bi vam se i svidjeti

Pošaljite upit