banner
Vijesti Detalji

Five-hole Free Plug-in At Home: Five Holes Are Open!

Na originalnu kuhinjsku utičnicu doma utiče riječ "kuhinja", a mnogi ljudi imaju naginju misliti da je posebno instalirana u kuhinji. Možda još ne znate, razlog zašto je preimenovan u "Pet-rupa bez iskopčavanje" je zato što ima širok spektar aplikacija.

Uz poboljšanje životnog standarda ljudi, sve je više pažnje umanjeno humaniziranom dizajnu prekidača i utičnica. Dom je pet-rupa besplatan utikač, kroz prekidač za kontrolu struje na i off od utičnice, je vrlo zgodan. Pogodan je za dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, studij, balkon i druga mjesta.

Nakon što je televizor isključen daljinskim upravljačem (pripravnost), neke unutrašnje komponente i dalje rade, što utječe na život servisa i također troši energiju. Snaga pripravnosti set-top box-a je oko 15,2 vata, što će nakon godinu dana akumulacije konzumirati dosta struje. Tu je i vodospremnik, gdje se voda više puta zagrijava, koja troši puno struje. Stoga se preporučuje potpuno isključiti napajanje nakon upotrebe.

Obično prije nego što izađete, samo isključite računarski domaćin, ne iskopčavati kabel za napajanje, i dalje će biti struje. Posebno ljeti, kompjuterska pripravnost lako može dovesti do lošeg disipacije topline, nestabilnog napona itd., što rezultira kratkim spojem i spontanim sagorijevanje. Previše je problematično povući i priključiti utikač hosta i monitora, a vrlo je lako isključiti napajanje jednim dugmetom bez priključivanje na pet rupa.


Moglo bi vam se i svidjeti

Pošaljite upit