banner
Vijesti Detalji

Bežično zvono za vrata EU utikač s vodootpornim prekidačem za zvono na vratima

Napredak nauke i tehnologije promovirao je kontinuiranu integraciju različitih svježih proizvoda u našu viziju. Neki prijatelji će biti skeptični prema nekim svježim proizvodima i uvijek će smatrati da su nove stvari samo fensi izgled i da nemaju praktične funkcije. U stvari, nije. Mnogi svježi proizvodi zapravo imaju mnogo prednosti, a vrlo su nam potrebni u životu. U poređenju sa tradicionalnim zvonom za vrata, bežično video zvono ne samo da štedi probleme sa ožičenjem, već može i da upućuje video pozive, što uveliko povećava sigurnost. Naučimo o tome zajedno!

QQ20220705165716

1. Jaka pokretljivost

Bežično video zvono je relativno mobilno i ima snažnu proširivost. Oslobađa se ograničenja ožičenja. U okviru postavljene pokrivenosti korisnici mogu lako pristupiti mreži opreme za namještaj.

 

2. Novi pravac uštede energije

Praktični bežični prekidač za zvono na vratima usvaja tehnologiju hvatanja energije za prikupljanje energije prsta koji pritisne prekidač za prijenos bežičnih signala.

 

 

3. Niska cijena i niska potrošnja energije

U skladu sa zelenim i inteligentnim životnim konceptom niskougljičnog života, korisnici se mogu lako povezati. Osim toga, ima i karakteristike niske cijene i niske potrošnje energije, a performanse troškova su relativno veće.

 QQ20220705165737

4.lijepa i dekorativna

Dekorativno bežično zvono za vrata dizajnirano je u jednostavnom i elegantnom stilu. U kombinaciji sa razumnim postavljanjem sirene u položaj utičnice, može se postići savršena integracija sa modernim domom.

 

5. duga udaljenost prijenosa, izdržljiv

Isplativo bežično zvono za vrata ima otvorenu udaljenost prijenosa do 280 metara, može prodrijeti kroz 2 do 3 zida i čelična vrata protiv krađe, ima vijek trajanja od 20 godina i ima izvanredne performanse.

 

 

6. dugoročno isplativo

Cijena bežičnog zvona je na visokoj strani, ali zbog činjenice da ne zahtijeva baterije, štedi vrijeme i novac utrošen na kupovinu i zamjenu baterija, a s obzirom na ekološke karakteristike kojima druga zvona ne mogu parirati.

 

7. otklanjanje problema sa ožičenjem

U izradi bežičnog zvona izbjegnuta je nevolja sa ožičenjem, a vrlo je dobar izbor za novoizgrađeno naselje ili drugu rekonstrukciju porodice. Stoga će u budućnosti bežični pametni dom postati glavna snaga u pametnoj kući


Moglo bi vam se i svidjeti

Pošaljite upit