banner
Znanje Detalji

Područje primjene metalnih dijelova za štancanje

(1) Štancanje u automobilskoj industriji. Fokusirajte se na duboko crtanje. U ovom dijelu naše zemlje uglavnom je skoncentrisana u velikim fabrikama kao što su fabrike automobila, fabrike traktora, proizvođači aviona. Nezavisne fabrike za crtanje i crtanje velikih razmera su retke.


(2) Štancanje autodijelova i drugih industrija. Uglavnom probijanje i oblikovanje smicanjem. Mnoga preduzeća u ovom sektoru pripadaju fabrikama standardnih delova, a postoje i neke nezavisne fabrike štancanja. Trenutno postoji mnogo takvih malih fabrika u blizini nekih tvornica automobila ili tvornica traktora.


(3) Fabrika štancanja električnih uređaja. Ova vrsta fabrike je nova industrija, razvijena razvojem električnih uređaja. Fabrike u ovom sektoru uglavnom su koncentrisane na jugu.


(4) Fabrika štancanja dnevnih potrepština. Izrađujući neke rukotvorine, stolno posuđe i sl., ove fabrike su takođe napravile veliki napredak poslednjih godina.


(5) Fabrika štancanja delova za kućne aparate. Ove fabrike su nastale tek nakon razvoja kućnih aparata u mojoj zemlji, a većina ih se distribuira u preduzećima za proizvodnju kućnih aparata.


(6) Preduzeća za specijalno žigosanje. Na primer, štancanje avio delova pripada ovoj vrsti preduzeća, ali ove zanatske fabrike pripadaju i nekim velikim fabrikama.


Moglo bi vam se i svidjeti

Pošaljite upit